توضیحات
دانلود کتاب در اهمیت پرسیدن pdf اثر الکساندرا کارتر بدون سانسور
نام کتاب: در اهمیت پرسیدن
نام نویسنده: الکساندرا کارتر
ژانر اصلی رمان: روانشناسی
زبان رمان: فارسی
سال انتشار: فروردین 1404
تعداد صفحات : 381
معرفی کتاب در اهمیت پرسیدن
کتاب در پرسیدن واقعاً در مذاکر نوشتهی الکساندرا کارتر، یکی از آثار پرفروش والاستریت ژورنال، نگاهی متفاوت و الهامبخش به مهارتهای کاربردی و توسعه فردی دارد. نویسنده در این اثر ارزشمند نشان میدهد که در پاسخدادن، نه در پاسخدادن، میشود نهنهفته است. کارتر با زبانی ساده و کاربردی توضیح میدهد که چگونه میتوانم با سؤالات سؤال بپرسم — بهویژه از خودمان — نتایج مثبت، سازنده و شگفتانگیز در ارتباطات حرفهای و شخصی به دست آورد. این کتاب یک راهنمای عملی برای هر کسی است که میخواهد در گفتگوها اعتمادبهنفس بیشتر داشته باشد و به تصمیمگیری های دقیقتری برسد.
خلاصه کتاب در اهمیت پرسیدن
با این حس آشنایید؛ یک موکل احتمالی به شما زنگ میزند و میگوید «دوست دارم استخدامتون کنم دستمزدتون چقدره؟ شریک زندگی یا هم اتاقیتان با عصبانیت پیامی میفرستد و میپرسد چرا فلان قبض پرداخت نشده؟ مسئول استخدامی از شما درباره حقوق مورد نظرتان میپرسد. فرزندتان یادداشت معلمی را نشان میدهد که رویش نوشته دوباره بچه تان تکالیفش را انجام نداده. نماینده املاک و مستغلات ایمیل میزند و میگوید وقتش رسیده قیمتی پیشنهاد دهید. شما هم میخواهید تلفنتان را بردارید صفحه کلید یا ارسال پیام صوتیتان را باز کنید و فوراً جواب دهید. اما دست نگه دارید. در این کتاب و در بخش آینه آن یاد میگیرید.
که با صرف اندکی وقت، کمتر از سی دقیقه با پرسیدن پنج سؤال خوب و مناسب از خودتان و جواب به آن ها نتایج بسیار بهتری بگیرید و موقع مذاکره با فردی دیگر احساس اعتماد به نفس بیشتری کنید. در جهانی مادی گرا که بخش بزرگی از کارهایمان را بر اساس واکنش به دیگران یا تمرکز بر آن ها انجام می دهیم سؤال کردن از خودمان شاید غیرعادی به نظر برسد خیلی از ما در تمام شغل ها یاد گرفته ایم مهارت مذاکره و رهبری به توانایی صحبت کردن برمیگردد یا حتی چیزی فراتر از توانایی صحبت کردن… اینکه مذاکره موفق یعنی جواب همه سؤال ها را بدانی. حالا اینکه از خودمان سؤال کنیم چه ارتباطی با مذاکره و پیشبرد موفق روابط دارد؟
آن طور که معلوم است ربط زیادی دارد روان شناس سازمانی دکتر تاشا ،یوریک در تحقیقات اخیرش متوجه شده میان خودآگاهی و رهبری مؤثر که مهارت مذاکره هم بخشی از آن است ارتباط واضح و آشکاری وجود دارد. البته همه خودآگاهی ها یکسان و برابر نیستند. در واقع دو نوع خودآگاهی متفاوت وجود دارد: درونی و بیرونی خودآگاهی درونی همان توانایی ماست برای رفتن به اعماق وجودمان و دیدن خود حقیقی مان، اولویت ها، نیازها، احساسات ،اهداف نقاط قوت و ضعف هایمان خودآگاهی بیرونی توانایی مان در ارزیابی و وارسی این قضیه است که در چشم دیگران چطور فردی هستیم. به نظرتانبیشترمان کدام یک از این خودآگاهی ها را در اولویت قرار میدهیم؟
وقتی به قیمت آسیب زدن به شناخت حقیقی خودمان روی این موضوع تمرکز میکنیم که در چشم دیگران چطور دیده می شویم به عبارت دیگر وقتی خودآگاهی بیرونی برتر و خوداگاهی درونی کم ارزشتری داریم، به احتمال خیلی زیاد تصمیماتی میگیریم که با ارزش ها و اولویت هایمان همخوانی ندارند. همچنین، فکر میکنید وقتی دکتر یوریک و تیم تحقیقاتی اش از این راز که چطور میشود خودآگاهی را افزایش داد پرده برداشتند به چه نتیجه ای رسیدند؟ که خودکاوی درست و دقیق به سؤالاتی بستگی دارد که از خودمان میکنیم اما نه هر سؤالی در حقیقت آن ها فهمیدند بیشتر ما آدم ها دقیقاً سؤالات اشتباهی از خودمان میکنیم.